ICT Ondersteuning

Volledige ICT ondersteuning

Door de digitalisering in de zorg is het werken in de cloud bijna onmisbaar geworden. Als cloud-specialist in de zorg weten wij als geen ander hoe belangrijk de veiligheid en privacy van patiëntengegevens is. Onze kennis en ervaring heeft ertoe geleid dat wij u op dit gebied volledig kunnen ontzorgen.

Ondersteuning van een HIS en koppeling met andere software pakketten, zoals TetraHis, Medicom, DPA/ DMA, Spida en ECG. Of een VECOZO-koppeling met administratieve pakketten zoals Exact of AFAS. Ook de benodigde randapparatuur wordt ondersteund, zoals: recepten-, documenten- en barcodescanners; slipbon- en etikettenprinters; wachtkamerschermen en kassadisplays. Als het in de huisartsenpraktijk gebruikt wordt, dan weten wij dat!

Office 365

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Dat zijn de voordelen van Microsoft Office 365. Of je nu in je kantoor bent of onderweg naar een afspraak… Je beschikt altijd over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen.  Je kunt realtime je bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je IOS-, Android-, of Windows-apparaat.

Synchronisatie van bestanden

De bestanden die je bewerkt in Word Online en opslaat in OneDrive, kun je op je laptop weer oproepen met alle bewerkingen die je online hebt gedaan en hebt opgeslagen. Andersom werkt het natuurlijk ook!

Office 365 voor huisartspraktijken

Er zijn een aantal varianten van Office 365, afhankelijk van je behoefte kun je het pakket uitbreiden. Bij HR werken we prettig met Office 365 voor Bedrijven welke de meest gewenste Office applicaties omvat. Het Office pakket omvat alle bekende applicaties zoals Outlook, Word en Excel maar ook Skype voor Bedrijven en extra onlineopslag met OneDrive voor Bedrijven. Naast deze bekende applicaties zijn er in Office Online een aantal extra (online) applicaties beschikbaar die het werken een stuk prettiger maken! Dit zijn veelal nog onbekende applicaties maar veroveren steeds meer terrein. Deze applicaties kun je online gebruiken, de meeste kun je ook downloaden als desktop applicatie en gebruiken met een mobiele app.

Synchronisatie van bestanden

De bestanden die je bewerkt in Word Online en opslaat in OneDrive, kun je op je laptop weer oproepen met alle bewerkingen die je online hebt gedaan en hebt opgeslagen. Andersom werkt het natuurlijk ook!

SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft waar je gemakkelijk informatie kunt delen, bestanden kunt opslaan en (online) samenwerking binnen een team of organisatie kunt vergemakkelijken. Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. Op SharePoint kun je elk digitaal object opslaan.

Office 365 in de Hybrid Cloud

In de Hybrid Cloud gebruik je een combinatie van online en offline applicaties en dit in combinatie met opslag in de Public of Private Cloud. Afhankelijk van de behoefte (snelheid, locatie, beveiliging, wet- en regelgeving) besluit je welke combinatie het meest geschikt is.

Yammer

Yammer is een besloten sociaal netwerk voor organisaties en is gebaseerd op open communicatie. Je kunt hiermee bijvoorbeeld problemen met ondersteuning oplossen, feedback over projecten en documenten verzamelen en aanbevolen procedures rondsturen.

Sway

In Sway kun je gemakkelijk interactieve rapporten, persoonlijke verhalen, presentaties en nog veel meer kunt maken en delen. Je hebt geen ontwerpskills nodig, dit doet Sway voor je! Zo maak je bijzondere presentaties in een handomdraai.

Teams

In Teams kun je verschillende projecten managen, erg handig als je samenwerkt in verschillende teams met verschillende taken. Je organiseert vergaderingen, bestanden, aantekeningen en chats op één plek. De taken zijn inzichtelijk middels een Scrum board, je kunt eenvoudig taken toevoegen en toewijzen aan een teamlid en de voortgang bekijken. Teams werkt nauw samen met SharePoint, Taken en Planner en voorkomt hiermee dubbel werk (of dubbel opslaan van bestanden).

Flow

Flow kan applicaties met elkaar laten communiceren, op basis van ingestelde regels. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je een pushberichtje krijgt zodra je een mail ontvangt van een bepaald persoon, je kunt je werkuren laten bijhouden of het komende uur in de agenda als bezet weergeven. Flow kan communiceren met alle Office Apps maar ook met Mailchimp, Oracle,  Salesforce, Facebook, Youtube en WordPress.

Overal samenwerken

Met onze onlinediensten kunt u overal werken waar u ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met uw team.

Sociaal samenwerken

Optimaal communiceren, handige tools om te overleggen, makkelijk documenten delen. Welke strategie hanteer jij in je communicatie(beleid)?

Eenvoudig documenten delen

Documenten delen en samenwerken aan documenten. Eenvoudig rechten instellen, ook per document. Hoe organiseer je een handige structuur en zorg je voor simpel overzicht? En via welke devices en plekken heb je toegang tot alle documenten? Hoe kun je de veiligheid dan waarborgen?

Toegang tot zorgverlenner

De patiënt centraal is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe houd je nou echt grip op alle mogelijkheden die er zijn en een patiëntgerichte manier van werken? Hoe zorg je op effectieve manier voor toegankelijkheid voor de patiënt?

Communniceren

Alles via e-mail laten lopen zorgt voor (veel) volle inboxen. Waarom niet een chat, zoals Skype, of telefonie zo inrichten dat je makkelijk ziet wie er beschikbaar is. Of een teampagina om algemene dingen met elkaar te kunnen delen. Social media beleid om zaken met de buitenwereld te delen. Voor welke tools en welk beleid kies je?

Bereikbaarheid

Hoe regel je de bereikbaarheid voor spoedzaken? Via welke kanalen ben je bereikbaar? En hoe zorg je ervoor dat je makkelijk kan zien of iemand beschikbaar is voor een vraag of kort overlegmoment? Of hoe deel je makkelijk je agenda met elkaar? Hoe vergroot je de bereikbaarheid voor de patiënt?

Belangrijke kenmerken van onze cloud

Schaalbaarheid

Wij bieden een cloud oplossing die meegroeit of krimt met de zorg organisatie en is daarmee kostenefficiënt.

Mobiliteit

Werken in de cloud maakt het mogelijk dat de vele ambulante medewerkers overal en altijd kunnen werken op iedere device.

Beschikbaarheid

Wij garanderen dat onze cloud 100% beschikbaar is. Zeker in de zorg is het belangrijk dat je over een betrouwbare cloud beschikt die altijd bereikbaar is.

Beveiliging & Privacy

Data beveiliging en privacybescherming zijn essentieel in deze tijd. Het Azure Stack platform heeft een zeer hoge veiligheidsgraad en voldoet aan de nodige certificeringen.

Snelheid

Snelheid is in deze tijd een zeer belangrijk element. We willen niet meer wachten op de röntgenfoto die zojuist gemaakt is maar die moet direct op het computerscherm zichtbaar zijn. Azure Stack is 20 x sneller dan de Azure cloud en zorgt er voor dat data binnen no-time zichtbaar is op een ander device.

STEL EEN VRAAG!